Stald Inger-Marienlund

Åbent Landbrug 2014

Dette var kulminationen på lang tids forberedelse, og utroligt store forventninger og forhåbninger.. Ligesom sidste år, havde Axel valgt at holde Åbent Landbrug på gartneriet Månsson A/S, og efter sidste års succes havde heste-afdelingen opgraderet voldsomt :-) I 2013 var det blot det skønne to-spand Paula og Mazandra, som sammen med Eline og Sara gav rundvisninger på gården, men i år havde flere skønne køre-kollegaer samt frieser nords showgruppe valgt at støtte op om arrangementet også.. Vi blev derfor hele 3 vogne, som gav ture på gården, hvor Anders og Susanne gav tur med deres skønne SPORT-hingst Hille, Jes havde lånt hoppen Marran af Lien, og Eline og Sara igen kørte med Paula og Mazandra.. Vi fik derved givet mange besøgende en tur ud med de skønne frieser-heste.. Udover dette gav showgruppen to shows for det fremmødte publikum.. Uheldigvis var der et par sygdoms-afbud på dagen, men med omstillings-villige heste og mennesker, blev de to køre-heste, Paula og Mazandra da blot inddraget i showet også.. Dette betød at vi havde 4 ridende, 2 heste i liner, samt Hille for vogn med i showet, og de 3 af hestene var Inger-Marienlund hestene, Helena, Paula og Mazandra.. Her skal lyde en særlig tak til Susanne, som hverken kendte program eller hest, men alligevel tog ja-hatten på, og gik i liner med vores dejlige Paula.. 

Det hele blev én stor succes, og vi nød dagen i fulde drag, - og det virkede til at gæsterne gjorde det samme !! Vi glæder os over skønne frieser-kollegaer, som frivilligt stillede deres heste og tid til rådighed for at hjælpe os, og vi håber inderligt at de vil være med igen næste år :-)

Og resten af gartneriet havde også masser af godt humør og besøgende, - vi satte en ny besøgsrekord på 2449 besøgende sammenlignet med sidste års 1475.. Der var stor tilfredshed hos Axel, og han glædede sig ubeskriveligt over al hjælpen og den dejlige dag..

En særlig tak til: Anders og Susanne + familie, Jes, Vibeke, Gerbrig + Patrick, Mads, Camilla, Kasper + Signe og Frieser Nord.. 

Nyeste kommentarer

02.01 | 20:58

Hejsa. Jeg vil rigtig gerne vide om Jonathan er salg og hvad prisen er på...

27.04 | 17:39

Hej jeg kunne godt være interesseret i Jonathan han er virkelig fin, hva ...

06.04 | 10:56

Hej hvad koster han ,uha han er flot vh hanne

02.03 | 22:44

Hej Ida, Det er han ikke, nej! Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvi...