Stald Inger-Marienlund

Axel Månsson A/S

Åbent Landbrug hos Axel Månsson A/S

OBS, - billeder i undersiderne ;-)

I 2013 afholdte Axel Månsson A/S det første Åbent Landbrug arrangement i firmaet's historie.. Og da ejeren af Stald Inger-Marienlund er Axel Månsson (ham-selv), så var der selvfølgelig et ønske om at hestene også var en del af dette event.. Det første år (2013) blev det hele arrangeret med en smule måde-hold, og Stald Inger-Marienlund bidrog til konceptet ved at lade Mazandra og Paula gå for den store 2-spands-vogn og give publikum en god tur omkring gården.. Eline og Sara havde trænet med de to damer, hvor især Paula var lidt fra hendes top-form efter at have lavet føl (Sleipner) i foråret.. De klarede det dog til UG, og det var en ren fornøjelse at have to SÅ arbejdsvillige damer med på job!! Der var et flot fremmøde på godt 1475 mennesker, og det var en kæmpe succes!!

I 2014 var der blod på tanden, og mod på en opgradering!! "-Heste-afdelingen" valgte derfor at opgradere med hjælp fra vores kære venner i Frieser Nord og DFF.. Der var derfor hele 3 vogne til at give tur rundt på gården, samt to shows fra Frieser Nord.. Det var endnu engang en kæmpe succes, og vi er dybt taknemmelige for al den hjælp vi fik fra kære venner denne dag.. Og overordnet set slog vi igen vores egen rekord med endnu flere besøgende, - 2449..

I 2015 var året for nye rekorder!! Denne gang var der kun mulighed for 2 vogne, men endnu flere deltagende heste fra Frieser Nord, og besøgstallet slog da også rekord med 3375.. Dette var absolut noget, som kunne mærkes i heste-afdelingen, hvor der dagen igennem var masser af mennesker forbi og hilse på hestene, et STORT fremmøde ved de to shows, samt en LANG kø ved hesten-vognene.. 

Der blev taget en masse billeder, som kan ses i fanerne herunder!!

Nyeste kommentarer

02.01 | 20:58

Hejsa. Jeg vil rigtig gerne vide om Jonathan er salg og hvad prisen er på...

27.04 | 17:39

Hej jeg kunne godt være interesseret i Jonathan han er virkelig fin, hva ...

06.04 | 10:56

Hej hvad koster han ,uha han er flot vh hanne

02.03 | 22:44

Hej Ida, Det er han ikke, nej! Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvi...