Stald Inger-Marienlund

Hannibal von Inger-Marienlund

Hannibal von Inger-Marienlund er vores yngste lille vallak efter Jasper 366 * Brandus 345.. Han er fra 2010, og og var stadig meget fræk overfor de andre på folden, - intil Waldemar forlod flokken, og Hannibal måtte til at tage over som ældste vallak.. I takt med tilridning og tilkørsel så man også en stor modning i hans opførelse, og da der kom et nyt lille hingsteføl til verden, søgte han også "storebror"-rollen.. Når der kommer mennesker på folden, så har han dog altiv været en af de først til at komme og hilse på, - og han har svært ved at forstå det, hvis man ikke må komme HELT tæt på, - han vil jo bare gerne sige hej.. 

Håndterings-mæssigt er han rigtig dejlig at arbejde med, - det er kun de andre heste, han er fræk overfor.. Han står fint og pænt på staldgangen, og nyder at blive ordnet..  D. 11/4 sendte vi ham og Helena i tilkørsel/tilridning hos Henrik Høper, og I starten af juli fik vi dem hjem igen.. 

Kørslen forløber fuldstændig uproblematisk, og i ridningen udviser hans stort potentiale med masser af luft under sig, og vi har store forventninger til ham.. Med masser af ros og støtte, så kan han komme super langt!!!

D. 10/11-2013 måtte vi dog tage afsked med den skønne Hannibal, da vi havde fundet det rette match mht til fremtidig ejer.. Vi ønsker Claudia og Hannibal al held og lykke fremover, og glæder os til at følge hans udvikling fra sidelinien :-) 

Født; 4/5-2010

Far; Jasper 366

Mor; Hekla von Inger-Marienlund

Morfar; Brandus 345

Nyeste kommentarer

02.01 | 20:58

Hejsa. Jeg vil rigtig gerne vide om Jonathan er salg og hvad prisen er på...

27.04 | 17:39

Hej jeg kunne godt være interesseret i Jonathan han er virkelig fin, hva ...

06.04 | 10:56

Hej hvad koster han ,uha han er flot vh hanne

02.03 | 22:44

Hej Ida, Det er han ikke, nej! Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvi...