Stald Inger-Marienlund

Wictoria von Inger-Marienlund

Wictoria er en behagelig og samarbejdsvillig hoppe fra 2007. Hun er kærlig og kontaktsøgende, og vil gerne med ud og arbejde. Hun har en skøn udstråling og en harmonisk flot bygning.

Wictoria blev tilredet i 2010 hos Henrik Høper, og det har siden fungeret rigtig godt.. Wictoria har en fantastisk fremdrift, men man har aldrig problemer med at holde hende tilbage, og hun lytter meget til signalerne fra hendes rytter.. Hun er ganske snedigt skruet sammen, - for løse tøjler tuller hun rundt og er rolig, - men hvis du samler dem sammen og vil arbejde, så forvandles hun til en ivrig araber, som vil fremad og lave noget.. Hun har en fantastisk fremdrift, og hun udstråler stor arbejdsglæde.. Derfor passer hun også bedst til en rutineret rytter, som sætter pris på en hest med glad fremdrift, - som ikke føler sig skræmt, fordi hun skal holdes lidt tilbage.. Når man kender hende, så bringer hendes fremdrift og arbejdsglæde altid smil på læben, - og iveren smitter..

Hun har en behagelig gang og er generelt en dejlig hest at arbejde med, - både på stald, fold og under rytter. Hun bliver brugt til både dressur, tur, longering og bliver kørt for lange liner, - alt sammen i rigtig fin stil.. Hun er virkelig en skøn og alsidig hest med mange gode muligheder. 

Vi opdagede hurtigt Wictoria's potentiale som dressur/show-hest, og vi tog hende derfor med som show-hest i Frieser Nord i 2013.. Hun var med til shows ved Hingstedag i Viborg, Hjallerup Marked, Landsskuet i Herning, farmshow i Skive og mange andre med show-gruppen, og hverken transport, træning, musik, eller de fremmede omgivelser med masser af larm/liv gav anledning til problemer.. Hun blev endda én af de to heste, som gik forrest ind i manegen, og endda med en fane blafrende på siden i indridningen, - uden at det gav anledning til problemer.. 

I løbet af oktober fandt Wictoria endelig sit rette match, og tirsdag d. 22/10-2013 kom hun endeligt til hendes nye hjem, hvor vi er fuldt ud overbeviste om at hun vil trives i fuldt omfang :-) Hendes kærlige, dejlige og energifyldte sind vil blive savnet i stalden !!

Allerede d. 3 november var Wictoria og Mille afsted til deres første stævne sammen, - hvor de selvfølgelig fik en 1.plads.. Det er sidenhen blevet til mange flere stævner, og i 2015 er Wictoria tilbage i showgruppen i Frieser Nord sammen med Mille !!

Far; Tsjerk 328, stb sport + preferent

Mor; Jewaline, stb ster

Morfar; Jakob 302, stb sport

Født; 12/4-2007

Nyeste kommentarer

02.01 | 20:58

Hejsa. Jeg vil rigtig gerne vide om Jonathan er salg og hvad prisen er på...

27.04 | 17:39

Hej jeg kunne godt være interesseret i Jonathan han er virkelig fin, hva ...

06.04 | 10:56

Hej hvad koster han ,uha han er flot vh hanne

02.03 | 22:44

Hej Ida, Det er han ikke, nej! Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvi...