Stald Inger-Marienlund

Waldemar von Inger-Marienlund

Waldemar er en dejlig vallak fra 2007, som virkelig nyder opmærksomhed. Han har et meget behageligt sind og er meget samarbejdsvillig. Han har en helt fantastisk karisma og charme, som får alle til at forelske sig i ham, og vi var meget stolte og glade for ham, mens vi havde ham hos os.. 

Han er tilkørt og tilredet hos Henrik Høper i 2010. Kørsels-mæssigt går han både én- og to-spænder, hvilket fungerer rigtig fint.. Han viser sig rigtig flot frem for vognen, og virker til at nyde det i stor stil.. Da vi havde ham hjemme blev han brugt til både tur, kørsel og dressur, - med stor fornøjelse for både ham og rytter.. I 2012 red han med i show-gruppen, "Black Magic" for frieserhesten-midtjylland, - hvor han tog sig rigtig flot ud, og taklede alle de nye oplevelser rigtig godt.. 

Til kåring vest 2012 udviste Ingeborg Klooster fra Stalhouderij Meijer dog stor interesse for vores kære lille Waldemar, og hun ville gerne have ham med til Holland for at træne ham. Hun havde forhåbninger om at hans dressur-talent var lige så stort som hans halv-bror's (Hoppe), som hun netop har kvalificeret til granprix-klasser.. Vi kørte ham derfor til Holland d. 24 september 2012, hvor Ingeborg overtog arbejdet med ham, med henblik på at få udforsket hans potentiale, så han kan blive solgt til et passende sted.. 

I starten af Juni modtog vi meldingen om at Waldemar er blevet solgt til et tysk par, - kvinden vil bruge ham til dressur, mens manden vil bruge ham til kørsel.. Det lader altså til at han kommer til et sted, hvor han kan få lov til at lave det, han elsker.. 

Far; Mintse 384

Mor; Luna von Inger-Marienlund

Morfar; Brandus 345

Nyeste kommentarer

02.01 | 20:58

Hejsa. Jeg vil rigtig gerne vide om Jonathan er salg og hvad prisen er på...

27.04 | 17:39

Hej jeg kunne godt være interesseret i Jonathan han er virkelig fin, hva ...

06.04 | 10:56

Hej hvad koster han ,uha han er flot vh hanne

02.03 | 22:44

Hej Ida, Det er han ikke, nej! Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvi...