Stald Inger-Marienlund

Ferdinand von Inger-Marienlund

Fantastiske STER vallak !

Ferdinand er efter vores fantastiske ster-hoppe, Jiduna af Stasevang, med fuld ster moderlinje. Han er også lidt af et præmie-dyr, som allerede til sin føl kåring fik 1.præmie. Som 2.5 års (efteråret 2019) blev han sendt til Holland for at deltage i forbesigtigelsen sammen med cirka 300 unge hingste i KFPS. Her blev han erklæret STER og sendt videre først fra forbesigtigelsen til næste runde ved hingstekåringen i Leeuwarden, og her kom han igennem endnu et nåleøje, og fik en invitation til central undersøgelsen sammen med godt 50 andre hingste. Han var derved blandt blandt de få udenlandske hingste, som gik videre fra Leeuwarden i 2020 ! Desværre gik han dog ikke hele vejen til avlsgodkendelse, og hans rejse sluttede ved den tredje trænings-samling for de unge hingste i august, hvor kun 19 hingste kom med videre til 70-dags testen. Efter dette eventyr er han derfor klar til at komme ud i verden som ridehest !

Han er en fantastisk kærlig og kontaktsøgende ung dreng, som altid har været nem at håndtere som hingst, og altid har søgt menneskers selskab ! Endvidere er han også en flot, racetypisk og velgående ung dreng, som har stort potentiale som dressur-hest ! Og så har han selvfølgelig allerede været ude og opleve meget under diverse del-kåringer og trænings-samlinger under forløbet i Holland, hvilket han har taget med ophøjet ro !

Ferdinand er nu vallak, og til salg hos Stal de Mersken i Holland, hvor han trænes og videre-uddannes i dressur ! Al kontakt vedrørende fremvisning og salg, skal ske til dem. Kontakt-info kan findes på https://staldemersken.nl/

 
Video under rytter og video fra kåring i Holland kan ses herunder, og flere billeder kan findes under hans fane, samt video af hans deltagelse ved diverse kåringer (blandt andet i fri i 'buret') på vores facebook-side;

Født: 15/4-2017

Kåring: vb STER

Mor: Jiduna af Stasevang, stb ster

Far: Thorben 466

Morfar: Onne 376

Ferdinand til hingstekåringen I Holland!

Ferdinand præsenterer ved hingstekåringen I Holland januar 2020, hvorfra han gik videre til central undersøgelsen!!

Ferdinand til hingste kåring i Holland d. 9.1.2020, hvor han gik videre til central undersøgelsen!! Billede af Johanna Faber.

Ferdinand til hingste kåring i Holland d. 9.1.2020, hvor han gik videre til central undersøgelsen!! Billede taget af Johanna Faber.

Ferdinand til sidste trænings-dag ved central-undersøgelse i Holland, d. 4.8.2020. Foto af Karin Sevink, redet af Jelmer Ketelaar fra Stal de Mersken.

Ferdinand til sidste trænings-dag ved central-undersøgelse i Holland, d. 4.8.2020. Foto af Karin Sevink, redet af Jelmer Ketelaar fra Stal de Mersken.

Ferdinand til forbesigtigelsen I Holland d. 3/12-2019, hvor han blev ster og gik videre til hingste kåringen I Leeuwarden!! Billede taget af Johanna Faber.

Ferdinands stamtavle

Ferdinand, sommeren 2019

Ferdinand, sommeren 2019

Præmie-dyret, Ferdinand ! 1.præmie til føl-kåring !

Nyfødt og lækker!!

Ferdinand og Jiduna følger dig troligt på folden ;-)

Ferdinand, 2 uger gammel

Ferdinand to uger gammel

Nyeste kommentarer

02.01 | 20:58

Hejsa. Jeg vil rigtig gerne vide om Jonathan er salg og hvad prisen er på...

27.04 | 17:39

Hej jeg kunne godt være interesseret i Jonathan han er virkelig fin, hva ...

06.04 | 10:56

Hej hvad koster han ,uha han er flot vh hanne

02.03 | 22:44

Hej Ida, Det er han ikke, nej! Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvi...